mandag 5. juni 2017

Utplassering Harwest


HARWEST

Nå ha to uker til på utplassering vært. Disse to ukene har jeg vært med elektrobedriften Harwest Elektro AS som ble etablert i 2004, og er en bedrift som arbeider innen industri og in/ofshore. Harwest Elektro AS er lokal i Molde, og utfører alt innen elektriske installasjoner for industri, næringsbygg og olje/gass relaterte industri. I Molde er de lokalisert i Fannestrandveien 74.

link: http://www.hareidgroup.com/Harwest-Elektro-AS


UKE 1 HARWEST

Dag 1 og 2:

De første to dagene monterte vi opp kabelstiger.



















Dag 3 og 4:

Jeg koblet jeg opp stikk til vifter og komfytkontakter.
De var veldig trangt plassert så det var en kamp og få dem opp. Til sammen var det 14 stikk og komfyrvakter som måtte kobles. etter vi var ferdig med og koble dem fik vi en ny jobb med og koble opp målerne til ventilasjonsanlegget i alle tekniske rom i A fløyen. Det er et teknisk rom i  vær etasje, og det er 3 etasjer. vi startet med det tekniske rommet som var i 1. etasje. dette var et automatisert anlegg som ble styrt med PLS. mesteparten av jobben var og stripse kablene på plass.  Vi ble kun ferdig med rommet i 1. etasje og måtte fortsette med 2. etasje neste dag. På dag 4 fikk vi så vit begynt på det tekniske rommet i 3. etasje men fik ikke tid til og bli ferdig.



















UKE 2 HARWEST

Dag 1:

 
Etter påskeferien var alle de tekniske rommene ferdig koblet opp og vi hadde fått et nytt arbeid som av og koble opp tre kjølerom. Mesteparten av arbeidet besto av oppsetting  av kanaler og strippsing.







Dag 2, 3, 4 og 5:
 Jeg jobbet halve dagen med kjølerom og resten av dagen med merking av brytere og stikkontakter. dette skulle vi gjøre i hele 1. etasjen og hele under etasjen. dette jobbet vi med helt til den siste dagen. det var viktig at vi ble ferdig med merking over himling før de skulle vaske etasjene. Vi ble heldigvis ferdig i tide til nedvaskingen.





















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar